Cykling - Inne

Nästa vecka drar innesäsongen igång med gratispass på Frösan. Jag kommer köra cykling på torsdag och även på söndag. Dvs två tillfällen att testa innomhuscykling när den är som bäst. :-)

Hoppas vi blir många som vill hitta formen till (h)jul...

Varmt välkomna såväl "gamla" cyklister som nya.

/Tobbe


En lång dag...

Trött i huvudet efter en händelserik dag på jobbet.

Nu väntar fiske med Abbe. :-) Hoppas att fiskarna är på hugget så vi båda får lite adrenalin i kroppen.

I helgen väntar eventuellt min första multisporttävling. Känns skoj om jag bortser från att en gren är paddling. Just det momentet känns lite tungt eftersom att jag varken kan paddla eller har någon kajak... :-)


Nystart, kanske...

Sommaren har inte ägnats åt att skriva. Iaf inte här på bloggen till allmänt beskådande. Det beror inte på att sommaren varit händelselös, tvärtom!

Snart, vecka 35, drar säsongen för innecykling igång igen vilket är en bidragande orsak till att det blir lite uppdateringar av bloggen igen. Mycket kul kommer att hända i cykelsalen, och utanför cykelsalen.

För övrigt så mår jag bättre än på länge... Till största delen beroende på att jag har träffat en fantastisk människa under sommaren.

Jag har dessutom funnit lite lust att cykla igen. Cykelvasan var en trivsam upplevelse som säkerligen kommer att upplevas nästa år igen. Då i en bättre startgrupp så mina små ben får jobba lite mer ostört även i de trånga partierna. :-)

Vi får se när vi hörs igen.

/Tobbe










RSS 2.0