Reklam

Är det fler än jag som fastnade för låten i det förra inlägget via Krusells snygga reklamfilmer?




Nytt svenskt och riktigt bra!


Rysningar

Vet inte riktigt varför, men de svenska stjärnorna i NHL ger mig idrottsrysningar utöver det vanliga... 






Äntligen!

Har längtat länge efter nytt med fantastiska Kings of Leon. I måndags frågar Abbe om jag hört deras senaste, va!!! Hade ingen aning om att de släppt en ny skiva. Abbes kommentar... Pappa (med en suck), du kanske borde använda Spotify ibland... Ungar. :)

Hela skivan är fantastisk men tyvärr hittade jag inte favoriten så denna får duga som teaser.


Pepp och annat



Låten som är flitigt spelad innan start i något jobbigt lopp. I år har den varit med på Vansbro och Cykelvasan. Återstår att se hur många gånger den kommer spelas nästa år...



En lite annorlunda version av en fantastisk Lööövsång med sköna Muse tillägnas Nina...

För övrigt så var det toktungt att cykla idag men det blev iaf ca 2 mil på MTB'n.


Första dagen på säsongen 2011

Molnen är kompakta över östhammar, temperaturen runt 9 grader och regnet känns inte långt borta. Med andra ord en perfekt dag att köra första passet på säsongen 2011...



Om det inte vore så förbannat svårt att se att cykling är samma sport i oktober-april som det är i maj-september...


Ett geni


Dagens feel good


Så var det gjort.

Papperen är underskrivna, jag ser fram mot nya spännande utmaningar. Just idag är huvudet lite tungt, antar att det är effekter av omställningen som sker just nu. Mycket att tänka på, många tankar som snurrar, ibland oerhört rationella ibland totalt oväntade men väldigt kreativa.

Tiden på kabelfabriken blev ganska exakt 2½ år. En period i mitt liv som jag lärde känna ett antal personer som berört mig massor.

Jag har aldrig någonsin tidigare varit del av en grupp människor som är så olika men som samtidigt fungerat så oerhört bra tillsammans. En grupp på 10 personer som är mer eller mindre knasiga och alldeles fantastiska. Högt till tak, käftsmällar och en grymt skön dynamik.

Ett stort tack till teknikerna, mekanikerna och elektrikerna på Process engineering för att de gjort de senaste åren i mitt liv mycket minnesvärda.

Agendan för iaf den närmaste månaden är klar och det känns bra. Jag har massor att göra. Massor av positiva minnen och framtidstro gör livet lätt att leva.














Inspiration...


Dagens låt


Som om allt har en mening...

För någon vecka sedan tipsade Nina om en bok som fängslat henne. Jag började läsa den förra veckan och konstaterade snabbt att den kommer ligga vid sidan av sängen länge även efter att jag läst ut den.

Igår strax innan hemgång från jobbet så kom beskedet man inte vill ha... Boken skriven av Robin Sharma blev helt plötsligt ännu mer intressant och aktuell.

Nu ska ni som läser detta inte förvillas av titeln... Jag vet att min bil inte är en Ferrari... och jag varken är eller kommer att bli munk.



Förutom en uppiggande bok så är jag mer tacksam än någonsin att jag har mina barn, min familj och vänner just nu. Allra största stödet kommer såklart från Nina som gör vardagen ljus.

RSS 2.0