Photoshop & Mixmeister

Tänk att det är så skoj att göra om saker. Mixa passen i Mixmeister, göra egna mixar, "mash ups" mm. Att leka i photoshop är nästan lika roligt, är bara nybörjare på bildredigering men kul är det iaf!



 


Lördagens aktiviteter

Nackdelen med lördagspassen är den "tidiga" starten som krävs med 65 km till cykelsalen, väl på plats har det trots allt varit värt det varje gång.



Passet kändes bra, faktiskt första gången jag kört laps med 4 varv, 75 minuter totalt. I mitt fall förbrukades totalt nästan 1100 kcal. Mycket bra, nästan ett halvt dagsbehov! :-)

Tyvärr var det lite färre deltagare än normalt, hoppas det inte beror på att de lessnat på musiken, upplägget eller i allra värsta fall instruktören...

Efter den svettiga cyklingen var det dags att frysa i den iskalla ishallen i Skärplinge. Abbe var med som reservmålvakt med 97'orna. Bra match som vanns med 3-0. Imorgon väntar match med 98'orna i Gävle mot Sätra.

Middagen blev det Abbe som fick bestämma, så här blev resultatet.





Jag kan inte rå för det, men jag tycker verkligen att mat är vackert! Gott dessutom!

Ett bra middagsval av en 10,5-åring!

Tyvärr så gjorde hans fikaval att man kanske skulle cyklat ytterliggare några minuter... :-)



Innan middagen gladdes Vi åt en bra artikel i tidningen om den fina föreningen som fostrar dom små hockeyhjältarna i Skärplinge.



Efter middagen blev det ännu mer hockey, hur resultatet blev förtäljer inte historien. En viss förklaring kan vara att den lilla busen valde lag, jag fick Danmark och själv spelade han med Canada... :-)

 

Slutligen noterar jag att finalen i Körslaget inte alls gör sig speciellt bra med lurar på huvudet och tunga basgångar av helt annan karaktär... :-)

Reklam

Funderar på att det är synd att man inte har riktigt samma mängd besökare som Kenza, Blondinbella m fl småtjejer som skriver om shopping och veckans outfit... Hade jag det skulle jag kanske fått bra betalt från Specialized. Mycket "reklam" för det märket blir det...

Ja kan inte rå för det, men jag är verkligen helt såld på märkets stil, design och lite kaxiga attityd.





Allt som har något rött är ju iofs tacksamt att leka med i Photoshop.



Snart lördag

Så var jobbveckan avklarad. Det har varit en intensiv och bra vecka! Känns fint att vara på gång efter förra veckans tristess som sjukling.



Har landat i soffan och gjort de sista justeringarna på det nya passet till morgondagens cykling. Hittade några nya favoritlåtar i veckan, blir spännande att se hur de tas emot.

Spellistan är följande:

Pharao's Dream - Enigma 92

Porcelain - Moby 92

Stadium Parking Lot - Apollo 440 96

Sweat (The Drip Drop Song) - Wideboys Filly 128

South Side - Moby 96

I Want It (Club Junkies Club Mix) - Chanelle Hayes 128
Dance Dance (Album) - Booty Luv 128
Ibiza (Club Mix) - Desaparecidos vs. Walter Maste 128
I Hate This Part (Digital Dog Club) - Pussycat Dolls 128

Mash Up - Girls Aloud vs Toni Basil - 152

Have A Party (Dirty) - Mobb Deep Feat. 50 Cent & Nate 98

Baker Street (Vocal Club Mix) Michael Mind 130

Feels like Heaven - DJ Bobo 85
Goodbye - Mauro Picotto 88


Listan ser kort ut mot normalt, ingen anledning till oro, passet är laps, för första gången hela fyra varv. Totalt 75 min. Det blir intensivt och tufft att orka "tävlingstempo". :-) Varven är ca15 minuter vardera.

Hoppas Vi blir många som kämpar ihop.


Dagens Kreutz!



Finner inte ord... :-)




USA!

Varför är det så besvärligt! Allt snyggt jag gärna skulle, om inte köpa så iaf vilja klämma lite på finns på andra sidan Atlanten...

Tex den snygga cykelkollektionen som Lance tagit fram, Livestrong. 

Bland annat finns fjärde generationen av de cykelskor som jag har gen I och gen II av nu i en speciell Livestrong edition.

Gen I



Gen II



Gen III



Gen IV - Livestrong



Så snygga! Vill ha!!! Hittar tyvärr, eller som tur är, ingenstans där man kan få tag på dom.

Tycker jag kunde förtjäna ett par när mina börjar se lite väl använda ut, dessutom har jag ju faktiskt hoppat över en hel generation...



Funderade en del igår på hur min cykelsäsong ska se ut. Har inte bestämt mig än i vilken form jag kommer cykla. Självklart i god form! :-) Funderingarna handlade mer om vilket fokus jag ska ha.



Det som iaf är helt säket är att den närmsta timmen ska Kosslurarna sitta på huvudet och fokus ska vara på kommande innecykelpass! :-)

www.tips!



Ikväll vill jag tipsa om två sidor på nätet. Fantastiska bilder från två otroligt duktiga fotografer.

Den första är en gammal favorit, http://www.grahamwatson.com/ 

Den andra är en som jag hittat helt nyligen, http://elizabethkreutz.com/main.php

Watson har under många år servat med grymma men traditionella bilder från stora tävlingar. Kreutz bilder har en lite annorlunda karaktär och känns lite mer spännande, tex bilden på Mr Armstrong ovan.

Lite fler smakprov från Elisabeth kamera kommer här:



(Jaja... Han är fortfarande "tjock"...)



Som av en händelse är namnet på tröjan ovan även namnet på en annan av mina favoriter nedan!

Mr "Big George" Hincapie. En starkt bidragande orsak till Lance's framgångar genom åren.

 



Hm... Noterar att Mr Armstrong slarvat med hyveln under sin ledighet...



Så många hjul - så få händer...



Elisabeth Kreutz har även fotat en del Triathlon.

Det här visar nästan mer passion för sin sport än min lilla tatuering på benet...



Bilderna på cyklande triatleter visar lite skillnad på både cyklar, sittposition och klädsel jmf med riktiga cyklister.



Tydligast är hur långt fram de sitter, knät betydligt längre över foten än en "normal" cyklist.



Triatleter verkar vara lite törstigare än andra också...



Avslutar bildkavalkaden med en bild på Världens genom tiderna snyggaste, starkaste och snabbaste Lagtempolag, US Postal Service, Laget som förde Lance till flera TdF-vinster. Laget som klarade att cykla 60-65 km/h i 5-6 mil om det behövdes, sjukt...



Läste en intervju med Armstrong angående comebacken i Australien, ett av svaren var följande:

- "Det kommer ta ett tag för mig att anpassa mig till tävlingshastigheten, det bevisade dagens etapp. Det är många starka cyklister som vill köra fort. Men jag har bara ångrat mitt beslut att återuppta tävlandet en gång. Det var igår, när jag kom upp i 106km/h i utförskörningen"...

Ruggigt! :-)


Vickans fel...

... ja det är faktiskt så att den "begåvade blondinen från Bollnäs" får ta ansvar för att min nattsömn kommer bli usel... :-(

Hade för avsikt att se dokumentären om hennes liv på fyran innan läggdags. Tyvärr visade den sig vara precis så meningslös som jag anade. Detta fick till följd att tv'n stängdes av och jag gjorde ett snabbt besök på www.livestrong.com istället.

Det skulle jag inte ha gjort... Hittade nämligen följande bilder på killen som jag hoppats skulle vara med bland de allra främsta i bergen både på Giro D'Italia och Le Tour De France:







Så ser inte världens bästa bergscyklist ut, tyvärr... Var är mannen som letat gram in absurdum under de framgångsrika åren? Mannen som efter sin sjukdom byggde en kropp där varje muskel hade ett enda syfte.

Min stora Idol är verkligen stor! För stor för att dominera i bergen, iaf om jag får gissa.

Hoppas verkligen att bilderna är retusherade i photo shop för att kanske hjälpa Lance att hitta en ny flickvän efter Kate Hudson. Den där överkroppen kommer iaf inte hjälpa honom att cykla fortare... :-(

Hittade även ett par bilder där han ser seriös ut och som även visar tydligt det jag försöker förklara i cykelklasserna, dvs vikten av att hålla in armbågar och knän. Vinden är (vid sidan av en massa för tunga muskler...) en cyklists värsta fiende!



Tight!

 

På rätt väg och lite annat.

Skönt att ha ett riktigt cykelpss avklarat! Ett berg i Östhammar med två mycket snabba partier som fick upp pulsen ordentligt. Höll igen lite på det första snabba men vågade trycka upp pulsen ordentligt på den andra avslutande delen.

760 kcal förbrukade på 55 minuter cykling, 76% i medelpuls, inklusive uppvärmning och stretch. Återhämtningen var 55 sekunder från 97 till 70%, helt ok. :-)

Fantastiskt skönt att efter en vecka få känna energin återvända till kroppen!

Hade tidigare idag en diskussion angående elitidrott, hur svårt det är att förstå prestationen och skönheten med en sport innan man provat den själv eller iaf sett den live på nära håll.

Jag kommer aldrig glömma första gången jag var i Paris och såg cyklisterna passera två-tre meter ifrån oss i 70-75 km/h på gatstenarna. Trots att jag cyklar själv så fick jag nästan en chock av hur fort det går, gåshud på hela kroppen och ett löjligt leende i ansiktet.



Samma känsla när man sett en VC-tävling i puckelpist live. SJUKT! Ca 60 km/h i en backe som lutar 45 grader och pucklar stora som min lilla bil. Tror att all idrott på högsta nivå måste upplevas nära en gång för att förstås. Tänkte på det även igår på matchen mellan Brynäs och Modo. Trots att det var en halvdan match så inser man så fort det går, så mycket hårdare det smäller än om man bara sett matcher på TV.

Kan tänka mig att stavhopp skulle behöva ses från ett grodperspektiv under ribban en gång också för att kunna njutas av fullt ut. Längdskidor är ett annat exempel, hur många förstår att eliten åker skidor fortare än vad de allra flesta någonsin skulle klara att cykla ens en mil... :-)

Appropå cykla så snittade Lance Armstrong 24,5 km/h på ett bergstempo på 15 km under TdF för några år sedan. Låter inte så märkvärdigt kanske, om man inte vet att "backen" lutade i snitt 10%. Som referens kan nämnas backen från Sälens by upp till Högfjällshotellet, ca 10 km lång med en lutning på 4,5%... Den sköna backen åker jag runt 20 km/h uppför. Pinsamt i jämförelse! :-)

Måste visa några fler sköna bilder från min stora idols comeback i Australien också!

Fightingfacet känns igen:



Fler än jag som sett fram mot återkomsten...



Klassisk cykelposering som alla med nummerlapp, oavsett ålder, tränar på hemma framför spegeln:



Tillsammans med min andra stora favorit, superspurtaren Robbie McEwan från landet Down under:



För Er som undrar hur nära man är varandra. Man är jättenära! Ännu närmare om man tänker på att hastigheten är mellan 40-50 km/h...



Cykling är vackert!




Tour Down under = Lance is back!



Nu är det gjort! Det som Vi nästan inte vågade tro skulle hända, Lance är tillbaka efter att varit borta från elitcykling sedan den sjunde vinsten av Le Tour de France i juli 2005! Underbart!

Comebacken blev en godkänd 29:de plats i det Australienska etapploppet Tour down under.

Väntar med spänning på att se om formen slipats ytterliggare till Giro d'Italia i maj och slutligen TdF i juli!

Kanske återigen blir en historisk cykelsäsong! :-)



Den uppmärksamme noterar att Lance har både svarta och långa strumpor...

Ok, är det någon som kan förlåtas för detta så är det en sjufaldig vinnare av världens största idrottstävling!

 

Härliga måndag! :-)

Underbart! Mår mycket bättre efter att ha spendera nästan hela förra veckan liggande. Skönt att jobba igen.

Igår kom Abbe dessutom på att det var intressanta saker på G i Gävle ikväll! :-)



Eftersom han förlorade med sitt 98-lag mot Brynäs igår så var han mycket sugen på revansch genom Modo ikväll!

Vi drog direkt efter jobbet, måste ju ha lite energi för att orka en hel match också...





Abbe var så klart snyggast i Gävle, iaf i hans ögon...



Han var lite ensam i den tröjan på vår sektion!



En liten målis gillar iaf Markström oavsett favoritlag.



Nästan lika glad för mål i rätt bur blir en 10,5-åring när han lyckats hitta mängder av gratis energi...



Personligen tycker jag att Gävle hade större orsak att vara stolt över ett annat känt varumärke ikväll.



Fika var mer glädjande än Brynäs spel under stora delar av kvällen iaf...



Nåja, Abbe blev iaf nöjd med resultatet, revansch efter gårdagen, dessutom tippade han rätt resultat vilket kostar mig en rejäl påse godis. :-)

Imorgon kväll ser jag fam mot att vicka för Helene i cykelsalen! 

Ska bli skönt att röra på benen lite efter den extremt stillsamma vecka som varit.

  

Baker street!

Det har varit dåligt med musiklyssnande under veckan pga av ett värkande huvud, därför har lusten att dela med mig av sköna cykellåtar varit svagt.

Jag har iaf ett par som kommer att användas i en cykelsal inom kort!

Baker street med Michael Mind: http://www.youtube.com/watch?v=XQTxg5usMHI

Superstar med Jakarta: http://www.youtube.com/watch?v=9rT4AW9aBN4

Avslutar med en annan favorit för snabba och jobbiga partier.

Bout it med Young Joc: http://www.youtube.com/watch?v=QVhlX8vHoEw

Nostalgi... och pryldrömmar.

Suttit och bläddrat igenom alla bilder från olika lopp också under eftermiddagen. Hittade en av anledningarna till att jag numera tycker att det är roligare att cykla lopp på asfalt än i skogen. Finnmarksturen, 112 km och Sveriges tuffaste MTB-lopp. 

Det värsta med den typen av lopp är inte att de är långa, backiga och jobbiga. Det värsta är det man inte kan påverka, att man kan vara i jättebra form, väl förberedd, känna sig stark som bara den och sen håller inte materialet måttet...

När cykeln efter 25 km ser ut så här efter att ha passerat en grop i stigen lite för fort är inte kul...





Lätta ramar i all ära men på stålramarnas tid var det ia lite mindre osäkert om man skulle gå i mål.



Förresten så ställer aluminium och dyr plast (kolfiber...) inte bara till det med ramarna. Även hjulen ska vara så lätta som möjligt. Då går det ibland så här.



En tredjedel av fälgsidan sprack bort mitt i en 90 graders sväng på grusväg i 45 km/h. TUR! Hade det hänt ca 30 minuter senare så hade det varit på asfalt i 70-85 km/h...

Numera sitter en ny ram på cykeln som än så länge håller. Framhjulet är bytt till ett lite tyngre och stabilare (läs billigare...)

För Er som eventuellt går i cykelköpartankar så är ramen det allra viktigaste vid köpet. Finns 100-tals olika modeller som alla ger olika egenskaper. Välj efter din storlek, vad du ska ha cykeln till och vilka egenskaper du önskar för att trivas. Stadig, nervös, neutral, överstyrd, understyrd, komfortabel, kvick, accelerationssnabb.

Det näst viktigaste är hjulen. Finns i priser mellan en tusenlapp och en bra bit över 30 stycken tusenlappar per par...

Tipset är att lägga någon tusenlapp extra på hjulen när du hittat en ram du tror på, De gör otroligt mycket för cykelkänslan.

Den som vill roa sig med att beställa ett par custombyggda hjul från Zipp kan gå in här: http://www.zipp.com/

I mitt fall stannade notan på "önskehjulen" på den nätta summan 4 934 $... Drömma går ju iaf! Tur att febern inte är så hög att jag missade cancel order-knappen. :-)



O-customiserade kan samma hjulpar bli just ditt för endast 18-19 000...

Drömma går ju! Jag är iaf jätteglad över mina Bontrager Race X lite. Mycket hjul för pengarna, eller snarar lite eftersom det inte är så lätt att hitta några som väger mindre till rimliga pengar.



Nu räcker det med drömmande ett tag framöver, blir alltid jobbigt när man besöker vissa hemsidor.

www.cyclecomponents.com
www.bontrager.com
www.specialized.com

Ska bara avsluta med att säga att valet av ny landsvägscykel inte alls vore svårt, iaf inte om någon betalade den nätta slanten det kostar...

Problemet vore bara att välja vilken färgsättning det ska vara.

Diskret och elegant



Eller lite stöddigare...



Spelar egentligen ingen roll båda är nummer 1&2 eller 2&1 på listan! Dessutom så är det inte aktuellt med en ny snabb dröm så länge min gamla läckerbit tar mig fram så fort som jag orkar iaf! :-)


Quiz...

Den senaste timmen har jag i ett försök att få bort märkena av soffan och sängen på ryggen roat mig med att titta på lite bilder. Kom på att jag skulle göra en liten prylquiz!

Flest rätta svar vinner ett fint pris, nej inget presentkort från HM, smink, smycken eller nått annat av det som jag förstår att storbloggarna lottar ut. Ett pris blir det iaf! Kanske bara äran... :-)

Nummer 1



Nummer 2 (Som ledtråd kan nämnas att det nog inte finns någon vackrare...)



Nummer 3 (Ledtråd, bör inte användas så ofta...)



Nummer 4



Nummer 5



Nummer 6 (Nått som mina polare ska få se mycket av i sommar...)



Nummer 7 (Viktigt, snyggt, lätt och pinsamt dåligt putsat...)



Nummer 8 (Absolut nödvändigt...)



Nummer 9 (Nått man gärna vill att håller när farten är hög...)



Nummer 10



Nummer 11



Nummer 12 (Mycket viktiga delar!!!)



Nummer 13 (Utan den här kan det bli behov av skavsårsplåster.)



Nummer 14



Bara att börja fundera! :-)


Båring...

Tredje dagen hemma nu plus en halv i måndags. Tristessen tär hårt, huvudet värker fortfarande och temperaturen är inte normal ännu.

Räknar med att jobba imorgon iaf. Har proppat i mig apelsiner och andra nyttigheter efter bästa förmåga för att kunna vara på benen så snabbt som möjligt. Kanske inte ska klaga på att ha varit sängliggande några dagar, det finns ju dom som har det värre, mycket värre.

Ett filmtips ska jag iaf kosta på mig även om jag som normalt är filmälskare snart har fått lite mer av den varan än jag orkar med...



Seven Pounds med Will Smith! Se se se!!! En mycket bra film. Känslosam, allvarlig och berör till sista bildrutan. Ganska långt ifrån mina normala favoriter i Sin City genren... Will Smith är som alltid mycket bra, den kvinnliga huvudrollen spelas av Rosario Dawson.



Även Rosario gör en stark prestation som den  hjärtsjuka Emily Posa. Egentligen kanske mest en "tjej/mamma-film", jag bör nog verkligen friskna till nu innan min filmimage är helt raserad...

Slogs precis av att jag kanske inte är så illa ute ändå! Rosario spelade ju faktiskt en stor roll i Sin City!!!



Dessutom i Tarantinos underbara Death Proof!!!



Som om inte det vore nog så har hon en roll i kommande Sin City 2 som släpps 2010!!! Ah! Visste att det inte var helt kört!



Vitaminer...



C-Vitamin ska ju vara bra för hälsan, mycket bra att de går att stoppa i sig mängder av dom utan att tröttna.



För att stå ut med tristessen som ganska snabbt infinner sig när man tillbringar några dagar i soffan och sängen kan det behövas lite andra vitaminer också...



Tyvärr smakar det inte så himla mycket när huvudet är fullproppat med andra mindre önskvärda ingredienser.

Appropå tristess så har det blivit några filmer de senaste dagarna. Några har setts i ett svep, någon har det sovits till och någon har pausats av andra anledningar.

Om Någon av en händelse har följande filmer osedda hemma så kommer lite prioriteringstips här.

Felon

Snäll kille hamnar i fängelse, råkar illa ut, förstås. Sevärd och ganska spännande, största behållningn är Val Kilmer som är lysande i sin roll!


Sex and the city


Jag har aldrig sett ett helt avsnitt av TV-serien men tycker att filmen var lite småtrevlig. Fick dra på mungiporna några gånger vilket var guld värt idag!  

How to lose friends and alienate people

Underbar film om en engelsk kändisjournalist som hamnar på stor tidning i USA. Rolig, härlig huvudperson, dessutom ett par andra skådisar av hög kvalité, bl a min pesonliga favorit Kirsten Dunst.

100 Feet


Otäckt om en kvinna som i självförsvar dödar sin make, tillika polis. Läskigheterna börjar när hon efter ett antal år i fängelse kommer tllbaka till sitt hus med fotboja och husarrest. Spännande trots lite väl mycket överdrifter ibland. Bra spel av Famke Janssen. 

Idiocracy

Dagen stora varning! Se den inte om Ni inte har absolut slut på filmer eller har alldeles för mycket tid. Skulle kunnat vara kul om den inte varit så mycket för mycket...

Vill Ni trots allt se sjuk film som ändå är kul se då hellre "You don´t mess with the Zohan" eller "Meet the Spartans".

Nu väntar ett par Apelsiner och sängen.

  

Utslagen del 2...

Soffan som normalt sett är ganska trivsam är inte alls skön efter en hel dag i den, 1½ för att vara exakt... :-(

Fortfarande febrig och dundervärk i huvudet. Kanske var lite väl optimistisk som räknade med att vara fit for fight på en gång igen.

Att inte kunna jobba och vara aktiv är det värsta jag vet. Som tur är så är det här tillståndet ganska ovanligt.

Ska strax ge ett par filmtips så Ni slipper göra samma missar som jag! Först ska jag bara klistra in spellistan från söndagspasset, hade totalt glömt det. Extra kul var att Micke uppskattade musiken! :-)

Så här såg den ut:

South Of The Border (Mother's Milk RMX) - Robbie Williams 90

American psycho interlude  90

Ring The Alarm (Tranzformas Remix) - Beyonce Ft Collie Buddz 90

Ring The Alarm (Tranzformas instrumental Remix) - Beyonce Ft Collie Buddz 90

Sweat (The Drip Drop Song)(Wideboys remix) - Filly 128

Daddy O(Soul Seekerz Club Mix) - Wideboys Feat. Shaznay Lewis 128

Ride My Tempo (Wideboys Radio Edit) - Ida Corr 128 

See You Again (Wideboys Club Mix) - Miley Cyrus 128

Faded(Wideboys Electro Club Mix) - Cascada 128

I Just Can´t Get Enough (Freemasons) - Herd & Fitz 128
Nothing But A Heartache - Freemasons 128

Rain Down Love - Freemasons Feat. club nights 128

I Wasn´t kidding (freemasons remix) - Angie Stone 128

I Just Can´t Get Enough (Freemasons) - Herd & Fitz 128

Mesmerized (freemasons remix) - Faith Evans 128 
Love Sensation (freemasons remix) - Loleatta Holloway 128

Work (Freemasons Radio Edit) - Kelly Rowland 100

(Are You Gonna Be My) Dirrty Girrl? - Jet vs. Christina Aguilera 100

Don't Stop The Fancy Footwork - The H Chromeo vs. Rihanna 130

Ain't Nothin' Going On But The Rent - 7th Heaven feat. Katherine Ellis 130
Stand Up Wilder & Clarke Feat. Katherin Ellis 130
Do It All Night (Michael Mind Remix) - Darius and Finlay 130
I Touch Myself - High Street Honeys 130

Happy Hour (Dj Smurf Rmx - Main) - Jazze Pha & Cee-Lo Green 98

Have A Party (Dirty) - Mobb Deep Feat. 50 Cent & Nate 98

Hip Hop Police (Dj Gitelss Remix) - Chamillionaire Feat Slick Rick 98

o.p.p. - Naughty by nature 98

Weapon Of Diggity - Fatboy Slim vs. Blackstreet 98
Bounce - Sarah Connor 98
Sweetest Girl - Wyclef Jean Ft. Akon, Lil Wayne 93

Goodbye - Mauro Picotto 88


Utslagen...

Idag är ingen bra dag, kände redan i när jag vaknad att jag var febrig, dessutom hade en envis värk ockuperat främre delen av huvudet. Åkte iaf till jobbet med hopp om att det skulle ge med sig, vilja sägs ju kunna försätta berg...

Vid lunch gav jag till slut upp och åkte hem till sängen istället. Trist.

Laga mat är lika tråkigt när man är sjuk som det är kul i vanliga fall. Nått måste det ju iaf bli, gärna något enkelt och snabbt. Valet föll till slut på att testa ett nytt recept på amerikanska pannkakor.



Tjocka och härliga! Grädde och hjortronsylt toppade för att få upp mungiporna lite! :-)



Gårdagen var definitivt roligare! Abbes lag spelade 4-4 mot Valbo på bortaplan. Borde vunnit, men ok insats ändå! :-)

Från Valbo var det full fart mot Östhammar och terminens första innecykelpass. :-) Det blev ett skönt pass med ett som vanligt engagerat och kul gäng som körde! Vilken energi den där timmen ger!

Tyvärr insåg jag redan på kvällen efter passet när jag laddade över pulsdata från klockan att det var nått mindre bra på gång i kroppen. Lite faschinerande hur tydligt det syns på tiden för återhämtning när man är på väg att bli sjuk.

Under lördagens cykling ute tog det ca 30 sekunder från 90 till under 70% av max, dvs normal tid när formen är god. Igår tog det ca dubbelt så lång tid. Näsan läskigt att få kvitto på att nått inte är rätt fast man känner sig fullt friskt.

Ett bra tips för alla som ska träna intensivt en dag är att kolla vilopulsen, är den 5-10 slag högre än normalt så avstå helt, eller välj någon typ av lågintensiv träning.  

Nu väntar sängen igen, sov gott!

En härlig vinterdag!



Temperaturen gjorde det lite tveksamt om det skulle bli ett utepass trots allt.

För säkerhets skull laddade Vi med en riktig cykelfrukost utifallatt... :-)



Efter frukost kunde jag inte låta bli att övertalas av min superentusiastiska dotter... ;-)



Känner mig som en stoppad korv men full av energi och glad över att ha cykelsällskap!



Väl ute var det underbart! Lite kallt om fötterna, som vanligt... Men för övrigt riktigt skönt! 



Lite extra mumma med varm saft i den isolerade cykelflaskan!



Kylan gör väglaget lite mindre lömskt, mycket bra!



Allra skönast är det trots allt när man gått "i mål"! Tack för en mysig tur Matilda! :-)

 

40-år...

...blir inte jag den här månaden! :-) Däremot ska jag på 40-årsfest nästa lördag, skoj!

Presenten till mannen ifråga blir en upplevelse på höghöjdsbanan i Fjällnora. www.naturcraft.se

Vet inte vad jag tycker om den presenten egentligen, som present är det väl ok om det inte vore för att vi som ger den förväntas gå banan tillsammans med offret ifråga... 14 meter är ruggigt högt...
 
Tänker man på att det är en gubbe på 40 som ska gå den så ska väl även jag som är låååångt ifrån 40 också våga. Vet man dessvärre vilken gubbe det handlar om så kommer saken i ett lite annat läge, misstänker nämligen att den här mannen inte har några spärrar vad gäller utmaningar...

Han är iaf helt galen om det handlar om hästkrafter som tyglas med ratt och gasreglage, dessutom helst på vatten!



Själv är jag inte jätteförtjust i höjder om jag inte har skidor på fötterna. Men vad kan egentligen hända? Ingenting annat än att man får leva med skammen att bli nedplockad efter att blivit helt paralyserad i någon övning... :-)

Imorgon hoppas jag på lite färre minusgrader för att kunna följa med Mattis på en skön cykeltur, sen ser jag fram mot hockeymatch och skön innecykling på söndag!



Det är inte jag på bilden men den skapade en viss längtan efter fruset vatten i lite mjukare form än stenhård is...



Önskar jag hade den här tröjan nästa lördag!

Förödmjukad och utklassad...

... av min 10,5-åring!

Man blir bra på det man tränar är slutsatsen man kan dra, kanske...



Jag är tveksam till om det verkligen stämmer i alla sammanhang.

Inbillar mig att jag borde ha lite musiköra eftersom det uppenbarligen finns i släkten om man ser på min morfar, mamma, syster och Matilda. När jag sitter bredvid Abbe och förtvivlat försöker få fingrarna att komma sams på Guitar Hero låtarna tvivlar jag mycket på att jag någonsin kommer att bli lika duktig som han på att spela rocklåtar på en plastgitarr... Oavsett om jag skulle nöta dygnet runt... :-)



Svettig och stolt över att ha klarat 3-4 låtar på lättaste nivån blir det trots detta inte några rungande applåder från "MiniSlash"  utan bara ett trött "bra pappa, vad duktig du är... ;-)". Det är bara att acceptera att lilleman som spelar så det ryker på svåraste nivån kräver lite mer för att låta sig imponeras... :-)

Sov gott!

Is...



...har som bekant ställt till det lite för mig under jul och nyårshelgerna.

Efter besök på sjukhuset igår så konstaterades att de mjuka delarna, muskler, nerver och sånt förmodligen skulle behöva 6-12 månader innan svullnad och den bedövade känslan är helt borta. Själva benet i bäckenet var ingen fara iaf, en liten spricka som inte behövs tas om hand på något speciellt sätt... :-) Läkaren tipsade iaf mycket listigt att jag kunde ju tänka på att vurpa på den andra sidan av kroppen om jag även under de kommande 12 månaderna skulle ha problem med is i olika former... Haha! Kul kille! :-)

Det som "orsakade" krasch nummer ett var dessa.

 

Krasch nummer två hände när dom här tappade fästet.



Nu är det som tur är ingen som helst fara med att röra på sig, speciellt inte om jag sitter på något som står stilla! :-)

Fick appropå det den enda bild som jag fastnade på (tror jag iaf) under Superlördagen skickad till mig häromdagen. Kan inte låta bli att dela med mig av den, inte för att jag är med på den utan för att mina kollegor på flankerna är värda att visa många gånger! :-) Hoppas inte Sophie och Helene har alltför stora invändningar... Snygga är Ni iaf!



Cykla i korta bomullsshorts, linne i samma hemska material och tjocka benvärmare är en, en, en... speciell känsla! Kan inte ens föreställa mig hur det är att cykla i strumpbyxor och baddräkt... :-)

Längtar till terminspremiären på söndag nu! Ska bli så skönt att blåsa 70-talet ur kroppen med ett riktigt härligt pass byggt på grymma clubhits med massor av driv. Temat är favorit Dj's modell 2000-tal! Wideboys, Freemasons och några till. Profilen blir ett styrt berg som avslutas med 10 snabba minuter där allt under 85-90% av maxpuls = No No No!!!

Fram till dess ska jag försöka hålla i "trainersatsningen" så gott det går!


Film!

Har hunnit se färdig en film som påbörjades igår också! Max Payne, en film som precis som Tomb Raider bygger på ett dataspel. Ett dataspel som jag förresten har lite "Lassievarning" på... :-) Utvecklat och ägs av maken till en kollega från mitt förra arbete. En Finne som förmodligen inte behöver bekymra sig om pensionen vid det här laget.

Hur som helst, bra film! Skönt filmad, snyggt, mörkt och obehagligt. Precis som jag vill ha det! Lite samma känsla som tex Sin City. Tjatar lite nu, men jag kan inte låta bli att uppmana Er som missat den underbara filmen att se den! NU!!!

I Max Payne gillar jag Mark Wahlberg mycket, Bondjäntan Olga Kurylenko har en roll, Mila Kunis är riktigt bra. Även Nelly Furtado har en roll.

Den uppmärksamme noterar att jag gillar svartvitt och rött... :-)



Olga, Mark och en av busarna.

'

Upptäckte förresten under cyklingen att ett par av låtarna i nästkommande pass måste bytas ut, de var inte alls så sköna att cykla till som de verkat i soffan med lurar på huvudet. Det är iaf en fördel med trainern att jag hinner testa igenom cykelkänslan i den musik jag tänkt använda i mina pass! :-)

Cykla är så tråkigt...

...att göra inne och dessutom ensam på trainer att man nästan inte kan förmå sig att göra det. Nu har jag ju lovat mig själv att ta fram formen och då finns inga genvägar så idag blev det faktiskt ett pass på 45 minuter.

Ska man vara ärlig inför sig själv så måste jag iaf erkänna att det är ganska tidseffektiv träning. Ingen tid för att förflytta sig behövs, klädseln är inte så noga, speciellt eftersom jag inte har någon spegelvägg heller! :-) Dessutom är det mycket jobbigare än att cykla på en spinningcykel, trots att sittställningen är optimal eftersom det är cykeln man spenderar många hundra mil på under sommarhalvåret som används. 

Känslan och intensiteten blir helt annorlunda eftersom trainern saknar svänghjul som kan hjälpa en att fuska lite på en spinningcykel. Slutar man trampa på trainern så stannar tramporna helt enkelt.

Väl uppvärmd var målet att köra intervaller i två olika tempon med en puls mellan 82 och 92% av max, funkade bra. Efter nedrullning så kostade jag på mig ett antal reps benböj och utfall. Även det jätteskoj på egen hand... Not!

Hur som helst, vad gör man inte för att få sörpla i sig en stärkande Gainer med gott samvete. ;-)

Tur att inte en trainer är alltför dyr eftersom utnyttjandegraden varit ganska sparsam hittills...



Varmare än ute den här årstiden iaf! :-)



Jag gillar verkligen pulsbaserad träning, även om det är roligare när det står nått annat än Spd 0.0...



Min "älskade" skivstång! Gjuten på Tierps gjuteri! :-)



Belöningen... :-)


Ett par smakprov...

...på lite av musiken med modernare snitt som kommer på vissa pass i vår tänkte jag ge innan läggdags!

http://www.youtube.com/watch?v=WnziJTFdnwc

http://www.youtube.com/watch?v=MwyPI-zKqRs

http://www.youtube.com/watch?v=0JVYHDcWq_I

http://www.youtube.com/watch?v=If8e1x-6Uds

http://www.youtube.com/watch?v=gidaWXPXshM 

Passen kommer att fyllas av tunga basgångar som driver uppåt i backpartierna och sköna hiphoplåtar som tar oss fram på de snabbare platta partierna.

För att inte skrämma bort Er som gillar musik som känns igen från "svunna tider" så kan jag berätta att det kommer tillbaka det också! Ni får helt enkelt ha överseende med musikvalen de första 2-3 gångerna, behöver skölja öronen och blåsa liv i benen lite extra efter alla helger!



Appropå att cykla bort sälformen så finns det gränser för hur "osälformad" man vill vara, även som cyklist... Som tur är så finns det lite att ta av innan man är lika lite sälformad som Rasmusen... :-)



Sov gott! 

Hjärtbesvär...

Dagen började med lite sovmorgon och en stadig frukost, Abbe hade match klockan två mot serieledarna Strömsbro.

Ensam målvakt även den här matchen. Tränarnas förväntningar innan matchen var att allt bättre än tvåsiffrig fölust var godkänt. Resultatet blev 3-3!!! Abbe var grym i målet, så himla kul att se! Benparaderna på slutet av matchen höll på att stanna mitt och många andras hjärtan. 

Nu väntar en stund med musik i lurarna, känner mig grymt motiverad till att sätta ihop alla nya pass till vårterminen.

Jag kanske är knäpp som vägrar att återanvända pass från tidigare år, men det funkar liksom inte. Det finns alldeles för mycket ny musik som förtjänar en plats i ett cykelpass för att ha lust att nöta något "gammalt".

Kanske kommer något smakprov lite senare.

En dag utan skador!

Dagen har varit sportig, det gillas! :-)

Började med dryga 2 timmar hockey med Abbe och hans polare, skoj! Inga skador på rygg eller annat den här gången, bara härligt svettig och trött i låren.

Efter hockeyn byttes ett genomblött underställ mot ett torrt, vintertights, toppluva och cykelskor. Det blev en fin tur med lite högre intensitet än tidigare pass, snittpuls på 83%. Kändes bra att våga trycka på lite när luften var lite ljummare. Även det passet gick utan att det skapades nya blåmärken, svullnader eller blodvite!

Juldekadensen har tvingts bort! Känns fint att vara igång igen. Carros energirika och hälsosamma middag igår hjälpte till även den! :-) Appropå dekadens så skrev jag tidigare att det måste betyda att inte cykla eftersom trampfrekvensen kallas kadens... :-) Extra bra alltså att dekadensen är ett minne blott! Nu ska formen fram!

Ser även fram mot den nya terminens första pass inne! Har varit lite mycket 70-talsdisco de senaste passen... Trots att det varit till glädje för många deltagare så kommer iaf de första 2-3 passen på terminen bli lite frosseri i den allra senaste musiken istället. Ny härlig clubmusik när den är som allra bäst! :-)

Hoppas att lika många som under hösten är sugna på att hålla och förbättra sin form under vårterminen!


Nu är det dags!

Sälen ska bort! Ja inte mitt "andra hem" i Dalarna utan min sälform... Cykelformen ska fram! Ju förr desto bättre! :-)

Det är väldigt enkelt faktiskt, vilket är mycket bra! Allt som behövs är 4-6 månader, en del pannben samt följande:












Till receptet ska även läggas innecykling i grupp, några timmar på gymmet och ett stort no no no till min svaghet för chips.

Ha! A piece of cake!!! :-)

Suget är väckt!

Mitt vurpben blir allt mjukare, även knät som var värst stelt. Färgen på låret är ganska omväxlande iofs, men jag hade iaf mer tur än en annan cyklist i byn som vurpade så illa någon dag innan mig att han fick operera axeln igår.



Cyklingen med Matilda idag var verkligen skön och ökade lusten för att cykla ute jättemycket. :-)

Har under kvällen bläddrat igenom lite bilder som ökat suget ännu mer. Bilder från träningar, lopp, tävlingar mm. Bilder från sköna turer med ungarna gör att motivationen att cykla ute ökar ännu mer!

Nu hoppas jag att vintern och våren blir fri från skador och sjukdomar. Att jag kan motivera mig till att träna lagom hårt både inne och ute. Träning och bra kost under de viktiga månaderna av uppbyggnad kommer att ge en bra säsong och samtidigt ge massor av energi till att prestera och fokusera på jobbet.

Om säsongen sedan blir fokuserad på tävling eller "bara" att köra roliga motionslopp och plåga mina träningskompisar och barnen återstår att se.

Några av bilderna som fick mig att minnas hur härligt det är att cykla kommer här:

Sälen




GP-Sörby Urfjäll


Sälen igen!


Mallorca




Sa Calobra, Mallis!





Nere efter 12 km och 900 höjdmeter...


På väg upp, samma 12 km och 900 meter att klättra...




Nu väntar sängen för att vara laddad imorgon för ett nytt arbetsår!

Mellan himmel & jord

Sista dagen på en lång julledighet startade med en dryg timme på cykeln tillsammans med Matilda! :-) Tre minusgrader och fina grusvägar, lite lynnigt väglag där det var lite trafikerat, klarade oss iaf utan vurpor även om Vi både kom med några Ooooojjjooojj..! Riktigt skoj att cykla med Matilda även ute, tack för en fin tur tjejen! :-)

Hann precis tillbaka för att se Abbe spela mot Brynäs, förlust med 1-5, Abbe gjorde en riktigt bra match med många jobbiga situationer mot både två och tre av Brynäs anfallare. Toppen grabben! :-) Säsongens hådaste skott satt i huvudet, sen vidare över både plexiglas, nät och läktare... Jag hade duckat! ;-) 

En halvtimme efter matchen väntade två timmar målvaktsträning dessutom, tuffa tag för en tioåring. När klockan väl var halv sju var en Pizza välförtjänt!

Film är ett intresse, vid sidan av musik och cykling förstås. Jag har av någon anledning sett ett par skräckfilmer under ledigheten, ingen favoritgenre egentligen. Två av filmerna har iaf haft en gemensam nämnare, nämligen att de fått mig att vrida bort blicken vid ett par tillfällen. Anledningen har varit av olika slag.

Den första filmen, Eden Lake, Brittisk och mycket omskriven film. Värklighetsnära, utan splatter och överdrivet våld, trots det är det utan tvekan den otäckase film jag sett på länge. Får en verkligen att fundera på hur viktigt det är att ge våra barn sunda värderingar och uppmärksamhet. Filmen höll mig i en konstant obehagskänsla till sista scenen, var faktiskt t o m tvungen att pausa ett par gånger för att samla mig lite. Mycket bra film trots allt som rekomenderas starkt till alla som vill bli lite skrämda... :-) 

Den andra skräckisen, The Ruins, ameikansk skräck på temat fyra snygga unga amerikaner hamnar i problem... Började ganska ok, vartefter filmen gick så påmindes jag om varför jag inte så ofta ser just skräckfilm. Osannolika händelser, överdrivet blodigt och inte alls speciellt spännande. Tvingades vända bort blicken från även denna men inte för att den var läskig utan för att det var lite väl makabra scener som inte tillförde minsta skräck eller spänning. Trist.

Summa summarum, vill Ni se en skräckfilm som berör och definitivt påverkar nerverna skönt i kroppen, se Eden Lake! Har Ni begränsat med tid för film, välj bort The Ruins! Se istället något annat spännande utan slask, tex Untraceable, klassikern Seven, Silence of the lambs eller något annat med kvalité!

Har även hunnit hitta en låt som kommer bli en av mina favoriter i cykelsalen under vintern!

Visst är den skön!?!

http://www.youtube.com/watch?v=Ny9hI0toDbs

Modern discoversion av en gammal discodänga när den görs som bäst, dvs med Katherine Ellis!

Blandade känslor

Det blev ett kort cykelpass till slut! :-)

Dels för att få lite luft och dels för att mentalt ställa in mig på att hala vägar inte är farligt!

En av anledningarna till att jag inte är överförtjust i vintercykling är att det kräver så mycket kläder och att man trots detta alltid fryser om fötterna. Kanske borde investera i ett par riktiga vinterskor och någon bättre modell på värmesulor än dom jag har nu.

Väl ute var det fantastiskt vackert! Klar och hög luft, tyvärr några grader för kallt för att våga köra på lite. Andas lugnt och bara med näsan var målet. Funkade, ibland. Vägarna var iaf härliga, inte alls så hala som sist, perfekt med lite ny och torr snö!

Kylan var inget problem förutom i ansiktet och fötter. Skorna höll mig varm en halvtimme, märkligt hur fort det går från behagligt till åt h-vete för kallt när det väl "händer".

Ca 15 km blev det iaf, riktigt skönt totalt sett. Något som jag däremot aldrig kommer vänja mig vid, eller "lära mig uppskatta", är den otäcka smärtan i fötterna när man stapplar in i värmen och i panik försöker få av sig skor och skoöverdrag för att försöka få tillbaka känseln i tårna... 


Att se eller inte se...

Har precis läst ett knippe recensioner av filmen jag längtat hela julen efter att se, The Spirit. Till mitt stora förtret totalsågas den i alla fall utom ett...

Nu brukar jag sällan bry mig om recensioner om de inte är skrivna av någon jag har lite koll på, tyvärr har jag inte det på någon av de lästa.

Antiklimax! Får fundera ett tag till... Cykelsugen dessutom, tyvärr visar tempen på lite väl många minus, men en liten kortis kanske mitt stela ben skulle må bra av! :-)

Premiären



Stel i kroppen av diverse tidigare övningar vaknade jag i morse av att Mattis tyckte att det var dags att gå upp. Trött... har visat sig att sömnkvalitén blir sådär om man vaknar så fort höger sida från knä till halva ryggen skickar mindre roliga signaler till knoppen när de kommer i kontakt med sängen...

Upp och göra frukost och peppa den blivande instruktören lite! :-) Kul att se att även hon som är van att uppträda inför folk visade lite nerv inför sitt första "skarpa" cykelpass... :-)

Temat var disco, något Vi båda gillar! Passet skulle delas mellan oss båda. Såg jättemycket fram mot att vara en del i hennes premiär. Teknik i massor har hon efter några år av cykling med petiga instruktörer, att hon är musikalisk som få skulle knappast vara någon nackdel.

Under kvällen igår gjordes de sista justeringarna, några låtar byttes ut, förstås... ;-) Vi enades till slut iaf även om sista raksträckan tog lång tid att bli nöjd med. Ballroom Blitz blev det till slut!

Matilda tyckte Vi skulle vara lite snyggare än vanligt också och "garnerade" varsin lämplig tröja åt oss... :-)



Jag är extra nöjd med Specializedloggan!

När Vi startade inledde jag och Mattis tog över första gången efter ca 15 minuter. Pappa tycker förstås att hon skötte sig jättebra! Deltagarna var jättegulliga och gav en härlig applåd efter första insatsen! :-)

Hennes egen kommentar efter passet var att där framme vill jag vara fler gånger... :-) Kul! Hon kommer bli en duktig instruktör! Mycket bra premiär Matilda!



Snabbt på med underställ och varma skor för att fara vidare till Skärplinge, Abbe spelade match mot ärkerivalen Tierp. Hinner nästan se hela tredje perioden. Vinst med TIO-två!!! :-)

Extra kul att det gick bra eftersom lillen stod hela matchen. Vi missade tyvärr de finaste räddningarna men härligt iaf att se hur "lillebror" SHK är bättre än "storebror" Tierp på allt!!! :-)

På tisdag väntar Brynäs, räknar med lite mer att göra för målisarna då. 

Slutligen ett stort tack till cyklisterna på Frösan för att Ni var med och gjorde Matildas premiär till ett riktigt kul minne för henne! :-)

Disco

Som vanligt efter att ha behandlat kroppen lite omilt så känns den lite värre dagen efter... Fånigt nog så är största problemet inte där det syns att jag varit i backen utan i höger knä. Stelt och smärtar i vissa lägen, nu är det som tur är lördag imorgon! Lördagen den tredje januari 2009 betyder Discocykling! Inomhus i värme!!! :-) Finns väl inget ben som kan vara stelt på en spinningcykel med sköna gamla Discorökare i högtalarna...  :-)

Passet blir 75 minuter långt och kommer att köras med en liten överraskning, hoppas att det blir många som är sugna på lite 70-talsstämning.

Låtarna som spelas är följande:

Wishing On a Star - Rose Royce 94

Son of a preacher - Dusty Springfield 90

If You Could Read My Mind - Stars On 54 128

Dance Dance Dance - Chic 128

Fly Robin Fly - Silver Convention 98

Disco Nights (Rock-Freak) - GQ 124

Move On Up - Destination (2) 142
Love Machine (Part I) - The Miracles 142

Upside Down - Diana Ross 106

Sexmachine (Get Up) - James Brown 106

The Best Disco In Town - Ritchie Family 124

Stars on 45 - Stars on 45 124

70-80-tal Megamix 124

Oops Upside Your Head - The Gap Band 104

I'm So Excited - Pointer sister 92

Born to Be Alive - Patrick Hernandez 134

I wan't you back - Michael Jackson 98

Call Me - Blondie 142

Lets Go Dancing (Oh Lalala) - Kool and the Gang 95

Oh What A Wonderful World - Louis Armstrong 103

I Wanna Wake Up With You - Boris Gardiner 103


Cykelåret 2009...

Har fundert mycket de senaste månaderna på hur cykelåret 2009 ska se ut. Vilken nivå träningen ska läggas på, vilka tävlingar ska köras, vilken klubbs färger kläderna ska ha. Kanske rent av ska cykla bara för att det är kul, motionslopp med kompisar och galna träningar i mån av tid. Kanske en gång för alla ska satsa enbart på att bli bra inne och ha utecyklingen som ett skoj nöje bara... Många frågor har det varit och väldigt få svar.

Nyårsdagen har det flera år varit tradition att ta första rundan ute. Mycket för att mentalt tala om för knopp och kropp att det är nu det gäller, det är nu det ska tränas hårt ett halvår för att vara i form till sommaren.

Idag kändes motivationen inte så stor, förkyld och fortfarande stel och öm efter "hockeyolyckan". 

Vädret inbjöd iaf till en tur, minus 8 och strålande sol. Laddade batterierna till skovärmarna och på eftermiddagen var cykeln i ordning och alla "j***a" kläder som behövs satt på plats.

Lugnt och fint var ambitionen, pulsklockan på plats för att inte bli ivrig. Skulle vara ute och mysrulla ca 45 minuter på grusvägar, ingen stress, lugnt och fint. Kändes ok i en halvtimme, var jätteduktig på att hålla ett lågt tempo. Vägarna var stenhårda, isiga och spåriga.

Som avslutning tog jag en oprövad väg för att slippa asfalt så långt det var möjligt. Tempot blev som vanligt lite högre ju närmare hem jag kom, med bara 500 meter kvar till den trygga asfalten kör jag om en kvinna som promenerar med stavar, hej hej! 30 meter senare i en lätt högersväng försvinner allt fäste på ett isigt spår. Hinner inte reagera innan jag ligger på sida. Ont... Sitter på vägen och försöker få ordning på alla kroppsdelar när "stavdamen" kommer ikapp. -Oj! Tur att du inte slog huvudet... Mm, tänker jag och försöker se oberörd ut samtidigt som jag tar mig upp på fötter och förklarar att vurpor råkar cyklister ut för heeeela tiden... :-)

Ont som f-n gör det, hoppar upp på cykeln och rullar hemmåt i lugn takt. Tänker att det var tur att inte hastigheten var mer än 27-28 km/h och att jag hade både underställ och fodrade cykelbyxor.

Väl hemma konstaterar jag att mina älskade vinterbyxor fick lite stryk.



Kände att det nog inte var helt friskt därunder heller, både stelt och svullet.

 

Inte så farligt trots allt! Hade kunnat vara värre, hade kunnat hända sommartid i +40 km/h med bara ben och en kraschad dyr cykel som resultat. Nu blev bara resultatet lite nya repor på styret på Mountainbiken, ett stelt knä, en öm ambåge och ett lite sargat lår.

Funderar dock fortfarande på cykelåret 2009. Vet int hur jag ska tolka dagens tecken riktigt... Positivt? Det kan bara bli bättre! Eller negativt, jag kanske ska hålla mig till en cykel som står stadigt och tryggt innomhus... :-)

RSS 2.0