En dag utan skador!

Dagen har varit sportig, det gillas! :-)

Började med dryga 2 timmar hockey med Abbe och hans polare, skoj! Inga skador på rygg eller annat den här gången, bara härligt svettig och trött i låren.

Efter hockeyn byttes ett genomblött underställ mot ett torrt, vintertights, toppluva och cykelskor. Det blev en fin tur med lite högre intensitet än tidigare pass, snittpuls på 83%. Kändes bra att våga trycka på lite när luften var lite ljummare. Även det passet gick utan att det skapades nya blåmärken, svullnader eller blodvite!

Juldekadensen har tvingts bort! Känns fint att vara igång igen. Carros energirika och hälsosamma middag igår hjälpte till även den! :-) Appropå dekadens så skrev jag tidigare att det måste betyda att inte cykla eftersom trampfrekvensen kallas kadens... :-) Extra bra alltså att dekadensen är ett minne blott! Nu ska formen fram!

Ser även fram mot den nya terminens första pass inne! Har varit lite mycket 70-talsdisco de senaste passen... Trots att det varit till glädje för många deltagare så kommer iaf de första 2-3 passen på terminen bli lite frosseri i den allra senaste musiken istället. Ny härlig clubmusik när den är som allra bäst! :-)

Hoppas att lika många som under hösten är sugna på att hålla och förbättra sin form under vårterminen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0