Sveriges godaste "vägkaffe" och döda djur...

En hektisk dag där kvällens aktivitet var föräldrainformation på Bolandsgymnasiet. Intressant att höra lite om vad vår lilla Elitestet ska ha för sig de kommande tre åren.

Noterar på vägen hem att McDonalds kaffe måste vara det godaste man kan få snabbt efter vägen iaf. Tummen upp till den utskällda amerikanska jätten. :-)

Avslutningen på resan blev lite dramatisk i Tierp då ett litet Rådjur rusade upp på vägen framför mig. Slutsats kolon... Det skulle han inte gjort. Som tur var så hann stackaren slockna redan innan han landade i diket.

Min lilla bil överlevde iaf men med lite lösa plastdelar i fronten. Skit...


Hockeykväll!!!

I helgen har lillen träningsläger, igen. :-)

Kvällen avslutades med en trekamp där vi föräldrar deltog. Riktigt skoj. Två stafetter. Dels snabbast över plan utan puck, dels i slalombana med puck och sedan prickskytte.

Hur det gick? Paranteserna vann! Snabbåkningen överlägset... :-) Kvällen avrundades med Tacos. Tack för det.


1 2 3

Gårdagen spenderades i Uppsala. Snabbmöte med en riktig snygging på stan (min dotter :-)) sen lite mat och bio.

Minsta salongen, kändes lite udda att gå ensam men det var lite skönt att ha det gjort. Bra fart i filmen var det, Travolta och Denzel som alltid sevärda. Linje 1 2 3 kapad kan rekomenderas när den kommer på DVD.

Nu är äggröran nedtryckt och 75 minuter cykel väntar. SKa bli skönt, nu ska inga ursäkter för träning finnas längre. Mantrat är snabb hård lätt, snabb hård lätt, snabb hård lätt, snabb hård lätt, ja ni fattar... ;-) 

Ny blogg och lite annat...

Helgen som gått visade sig bli starten på mitt nya liv. Både på gott och ont...

Formen ska vässas, stark, snabb och 4-5 kilo mindre av Tobbe till jul är målet.

Rivstartade igår med terminspremiär på spinningcykeln, riktigt kul timme. Vilket behövs. Idag blev det en tur på min älskade racer. Cykeln som jag förresten funderat på att sälja. Måste nog fundera ett par varv till på det... Det är ju liksom inte cykelns fel att det går sakta och trögt just nu. Bäst att ha den kvar, den är ju trots allt en god vän i vått och torrt. Mest torrt förstås eftersom jag ogärna cyklar i regn...

För att dela lite på saker och ting finns det numera en ny Tobbeblogg.

På den nya bloggen kommer min träning och det som rör detta skrivas. Allt som rör spinningen i Östhammar kommer också finnas här.

Adressen är: http://karlssto.blogg.se/cycling 

Passbeskrivningar, bilder, låtlistor mm.

Hoppas mina härliga cykelkunder hittar hit.

/Tobbe

Nuläge:



Målbild:


Bäst när jag är sämst..?

Om jag varit klok idag så hade jag ställt in mitt pass. Noll lust, noll inspiration. Noll till allt, livet, cykling, människor (med ett par undantag...) Noll respekt för min egen fysik som jag släppt åt helvete rakt. Mums mums är inte vad jag vill känna mig som.

Åkte iaf dit med ögon som inte var riktigt så blå som de brukar... Sen när jag väl kommer in kommer lusten att cykla. Jag ser de fula oranga cyklarna. Drar på mig cykelbyxorna och pulsbandet. Byxorna vilka för övrigt var tightare än sist jag hade dem på mig... Varken beroende på mer muskler eller någon plastikförstoring av det som är i dem. Hemsk känsla. Valde tröjan som är mest smickrande för figuren. Att ens behöva tänka på en sån sak... Tvi... Inser trots allt att detta är det roligaste man kan göra en söndag och bestämmer mig för att det är 100% som gäller.

Skaran som kom var liten men verkade motiverad, för första gången en 50/50 könsfördelning. Det är skoj! Mer grabbar till innecyklingen.

När musiken rullar igång, headsetet sitter på plats och jag dessutom vet att passet är ett av de bäst mixade jag någonsin gjort så stängs allt annat av. Fokus är glasklart, leverera en timme kvalité till de som faktiskt betalt för att komma.

Jag vet att jag inte var perfekt, det är jag aldrig. Målet är alltid 100%, idag kanske det blev 70. Men jag levererade. Gruppen var nöjd. Mycket nöjd till och med. Musiken uppskattades och upplägget funkade.

Tack till er som var där. Tack till Carro som ger mig chansen att få en till två timmar i veckan då jag bara tänker på det som händer för stunden. En timme ren njutning. Kontakt med gruppen, skön musik och en skön känsla i kroppen. Endorfiner, adrenalin och mjölksyra är underskattade droger. Eller snarare lyckopiller.

Tyvärr varar det inte så länge. En timme går snabbt och efteråt är verkligheten tillbaks igen.

Det vi cyklade till med leenden på läpparna var mitt bästa pass någonsin, låtarna var dessa:

Principles Of Lust - Enigma 90
It's In The Mind (Not In The Eye) - Enigma 85
South Of The Border (Mother's Milk Mix) - Robbie Williams 90
You Gonna Want Me (Extended Vocals) - Tiga 128
Pleasure From The Bass - Tiga 128
Louder Than A Bomb - Tiga 128
single again - christina milian and Trina 105
Sweat (the Drip Drop Song) (Radio Edit) - Filly 90
I Know You want me - D-Operatorz feat. Pitbull 130
Freeway Of Love - Pepper Mashay - 130
Boom Boom Pow (DJ Will I.Am Remix) - The Black Eyed Peas 130
I Gotta Feeling (Dj R Y K Xtended Mix) - Black Eyed Peas 130
U Can't Control Me (Jason Nevins Fun party mix) - Jo De La Rosa 90
Tiny Dancer (Feat. Chipmunk And Elton John) - DJ Ironik 104
Sexy Bitch (Club Version Edit) - David Guetta Feat. Akon 130
Hush Hush (With Mash Up - Dave Aude mix - The Pussycat Dolls 130
Remedy (Wideboys Remix) - Little Boots 130
I Kissed A Girl (Jason Nevins Original mix) - Katy Perry 140
I'm Still Breathing - Katy Perry 90
Lets Get it on - Marvin Gaye 82
Sexual Healing (Extended Version) - Marvin Gaye 94
You're All I Need to Get - Marvin Gaye & Tammi Terrell 100
If Only For One Night - Luther Vandross 88

Hur som helst så innebär höst och mörker massor av tid att döda. Det passar bra eftersom jag nu startar "projekt tillbaks till toppform"...

Löparskorna ska putsas, cyklarna och skivstången likaså. Nu jävlar...

5 kilo ska bort, flåset ska tillbaka. Inga ursäkter, ingen dålig mat. Planlagd träning, noggrann kost. Inga genvägar tillåts... Om jag så ska springa eller cykla ensam i mörker och kyla ska det inte sitta en tjockis på instruktörscykeln efter (h)jul... Hepp...


Life...

sucks and then you die...

Helg

Som vanligt blandade känslor.

Denhär helgen kommer gå fort. Imorgon ska det kalasas för Matilda som fyller körkortstillstånd på söndag. Hon bakar för brinnande livet nu för att kunna bjuda på kalas i Leila-stil. Många cupcakes blir det. :-)

På söndag ser jag fram mot ett nytt försök med spinningpremiären. Ser bättre ut den här veckan.

Sitter just nu och ändrar i passet. Hade lyckats låta bli att pilla så mycket på det till förra veckan. Nu är det snart helt omgjort. Hinner liksom hitta mycket musik på en vecka...


Fem +++++

Nu är det gjort! Äntligen. Som förväntat var Inglourious Basterds helt fantastisk! Sällskapet och Sushin före var även det toppen. :-)

Hann med lite shopping innan också. Kanske dagens fynd kan passa som present till någon som fyller år om en dryg vecka... :-)


Någon

tipsade om Black eyed peas senaste.

Antar att det var någon variant på denna.

Så jäkla bra!!! Tack för tipset. Den dyker upp redan på söndag i en spinningsal på östkusten... :-)

Grattis Jeanine!!!

En välförtjänt seger.



Imorgon står det rå fisk och bio på schemat för kvällen!

Det är äntligen dags att se min favoritregisörs nya mästerverk.


Loser eller loser...

Ja oavsett om Magnus Hedman ljuger om att hans dopning var avsiktlig eller inte så är han numera en loser. Lite trist kan jag tycka eftersom jag faktiskt gillar honom.

Kan inte låta bli att fundera på hur mycket svartare och större rubrikerna och hetsen skulle ha varit om det vore en svensk cyklist som stod i skamvrån nu...

För övrigt så hittade jag precis en ny favorit för snabb slätåkning i spinningsalen. Underbar och kärlek vid första lyssningen. :-)


Tiny dancer 104 BPM


Nu är längtan efter att inta "podiet faktiskt ganska stor. Det kommer bli cykling som heter duga även fortsättningsvis. Trots vissa antydningar om dans.


Frysbox...

Ja det är väl så långt jag kan sträcka mig som liknelse vad gäller min egen smidighet efter att ha sett Brandons solo i So you think you can dance.

Nästan olidligt irriterande att se vad vissa människor kan göra med sina kroppar.


Tisdagsmys

När Abbe får bestämma middag brukar det bli fest även om det är "bara en helt vanlig tisdag". Härligt att vi lyckats få barnen att uppskatta riktig mat tycker jag. :-)




RSS 2.0