Utslagen...

Idag är ingen bra dag, kände redan i när jag vaknad att jag var febrig, dessutom hade en envis värk ockuperat främre delen av huvudet. Åkte iaf till jobbet med hopp om att det skulle ge med sig, vilja sägs ju kunna försätta berg...

Vid lunch gav jag till slut upp och åkte hem till sängen istället. Trist.

Laga mat är lika tråkigt när man är sjuk som det är kul i vanliga fall. Nått måste det ju iaf bli, gärna något enkelt och snabbt. Valet föll till slut på att testa ett nytt recept på amerikanska pannkakor.



Tjocka och härliga! Grädde och hjortronsylt toppade för att få upp mungiporna lite! :-)



Gårdagen var definitivt roligare! Abbes lag spelade 4-4 mot Valbo på bortaplan. Borde vunnit, men ok insats ändå! :-)

Från Valbo var det full fart mot Östhammar och terminens första innecykelpass. :-) Det blev ett skönt pass med ett som vanligt engagerat och kul gäng som körde! Vilken energi den där timmen ger!

Tyvärr insåg jag redan på kvällen efter passet när jag laddade över pulsdata från klockan att det var nått mindre bra på gång i kroppen. Lite faschinerande hur tydligt det syns på tiden för återhämtning när man är på väg att bli sjuk.

Under lördagens cykling ute tog det ca 30 sekunder från 90 till under 70% av max, dvs normal tid när formen är god. Igår tog det ca dubbelt så lång tid. Näsan läskigt att få kvitto på att nått inte är rätt fast man känner sig fullt friskt.

Ett bra tips för alla som ska träna intensivt en dag är att kolla vilopulsen, är den 5-10 slag högre än normalt så avstå helt, eller välj någon typ av lågintensiv träning.  

Nu väntar sängen igen, sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0