Premiären



Stel i kroppen av diverse tidigare övningar vaknade jag i morse av att Mattis tyckte att det var dags att gå upp. Trött... har visat sig att sömnkvalitén blir sådär om man vaknar så fort höger sida från knä till halva ryggen skickar mindre roliga signaler till knoppen när de kommer i kontakt med sängen...

Upp och göra frukost och peppa den blivande instruktören lite! :-) Kul att se att även hon som är van att uppträda inför folk visade lite nerv inför sitt första "skarpa" cykelpass... :-)

Temat var disco, något Vi båda gillar! Passet skulle delas mellan oss båda. Såg jättemycket fram mot att vara en del i hennes premiär. Teknik i massor har hon efter några år av cykling med petiga instruktörer, att hon är musikalisk som få skulle knappast vara någon nackdel.

Under kvällen igår gjordes de sista justeringarna, några låtar byttes ut, förstås... ;-) Vi enades till slut iaf även om sista raksträckan tog lång tid att bli nöjd med. Ballroom Blitz blev det till slut!

Matilda tyckte Vi skulle vara lite snyggare än vanligt också och "garnerade" varsin lämplig tröja åt oss... :-)



Jag är extra nöjd med Specializedloggan!

När Vi startade inledde jag och Mattis tog över första gången efter ca 15 minuter. Pappa tycker förstås att hon skötte sig jättebra! Deltagarna var jättegulliga och gav en härlig applåd efter första insatsen! :-)

Hennes egen kommentar efter passet var att där framme vill jag vara fler gånger... :-) Kul! Hon kommer bli en duktig instruktör! Mycket bra premiär Matilda!



Snabbt på med underställ och varma skor för att fara vidare till Skärplinge, Abbe spelade match mot ärkerivalen Tierp. Hinner nästan se hela tredje perioden. Vinst med TIO-två!!! :-)

Extra kul att det gick bra eftersom lillen stod hela matchen. Vi missade tyvärr de finaste räddningarna men härligt iaf att se hur "lillebror" SHK är bättre än "storebror" Tierp på allt!!! :-)

På tisdag väntar Brynäs, räknar med lite mer att göra för målisarna då. 

Slutligen ett stort tack till cyklisterna på Frösan för att Ni var med och gjorde Matildas premiär till ett riktigt kul minne för henne! :-)

Kommentarer
Postat av: Mattis

Tack! Det var riktigt, riktigt roligt! :)

2009-01-04 @ 19:16:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0