Vitaminer...



C-Vitamin ska ju vara bra för hälsan, mycket bra att de går att stoppa i sig mängder av dom utan att tröttna.



För att stå ut med tristessen som ganska snabbt infinner sig när man tillbringar några dagar i soffan och sängen kan det behövas lite andra vitaminer också...



Tyvärr smakar det inte så himla mycket när huvudet är fullproppat med andra mindre önskvärda ingredienser.

Appropå tristess så har det blivit några filmer de senaste dagarna. Några har setts i ett svep, någon har det sovits till och någon har pausats av andra anledningar.

Om Någon av en händelse har följande filmer osedda hemma så kommer lite prioriteringstips här.

Felon

Snäll kille hamnar i fängelse, råkar illa ut, förstås. Sevärd och ganska spännande, största behållningn är Val Kilmer som är lysande i sin roll!


Sex and the city


Jag har aldrig sett ett helt avsnitt av TV-serien men tycker att filmen var lite småtrevlig. Fick dra på mungiporna några gånger vilket var guld värt idag!  

How to lose friends and alienate people

Underbar film om en engelsk kändisjournalist som hamnar på stor tidning i USA. Rolig, härlig huvudperson, dessutom ett par andra skådisar av hög kvalité, bl a min pesonliga favorit Kirsten Dunst.

100 Feet


Otäckt om en kvinna som i självförsvar dödar sin make, tillika polis. Läskigheterna börjar när hon efter ett antal år i fängelse kommer tllbaka till sitt hus med fotboja och husarrest. Spännande trots lite väl mycket överdrifter ibland. Bra spel av Famke Janssen. 

Idiocracy

Dagen stora varning! Se den inte om Ni inte har absolut slut på filmer eller har alldeles för mycket tid. Skulle kunnat vara kul om den inte varit så mycket för mycket...

Vill Ni trots allt se sjuk film som ändå är kul se då hellre "You don´t mess with the Zohan" eller "Meet the Spartans".

Nu väntar ett par Apelsiner och sängen.

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0