Tyskland

Tre dagar har tillbringats i Düsseldorf. Intensiva dagar med mässbesök vilket innebär en massa surr, snack, promenader, öl och mat...

Mässan var givande och sällskapet kul. Under de två kvällarna vi var nere så hann vi både äta och dricka gott.

Altstadt är ett givet mål om man besöker Düsseldorf. Till min stora glädje lyckades vi på måndagen pricka in en favoritrestaurang. Zum Schlüssel. Fantastiskt ställe som är väl värt ett besök.

 

Jag älskar det rustika tyska köket. Schweinehaxe är en favorit. Med öl, potatismos och surkål är det en svårslagen middag.



Att ölen serveras av en grinig servitris som inte tål att sägas emot vare sig man vill ha den eller inte är en del av charmen. Att den dessutom bryggs på plats är självklart.





Är med tanke på den islänska askan glad att vårt flyg gick hem igår...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0