Meck

Av någon anledning så har Ninas garage sedan i höstas slängt ut bilen och fungerar numera som vallabod och cykelverkstad.... Mycket bra tycker jag, mindre bra tycker bilen, vad Nina tycker innerst inne är lite otydligt...

Efter hemkomsten från Gimo igår så hämtade Patrick ett paket från CC, alltid skoj med hjulafton även om inte prylarna var mina. Hem till verkstaden direkt, P's Scott Scale 30 skulle få en ansiktslyftning, iaf en renovering av drivlinan.



Stora kedjedrevet skulle bytas först eftersom det kändes lite tandlöst...



Nytt och fint.



Även baknavet fick sig en översyn. Många delar är det...



Nu ska nya kassetten och kedjan på plats sen är det "gamla" kolfiberspjutet redo för kamp igen!

När det var dags för middag så hittades en knippe färsk sparris i kylen, en mycket trevlig överraskning som kan pigga upp vilken tisdag som helst.

Less is more, stekt i smör och salt så är det en riktig favorit.



Lite parmesan och sparrisen är biff! :)



Efter middagen kunde vi inte motstå frestelsen att ta en tur i skogen. Ja, kanske sanningen är lite vinklad, jag fick tjata en gnutta... :)

Kvällen till ära serverades proteintilskott i skogen. Tur att vi cyklade lugnt och fint så det funkade att andas med stängd mun. Att cykla med stängda ögon är inte att rekomendera även om det också hade varit skönt. 





Avslutningsvis så kan jag konstatera att det var en riktig cykeltur på Tour of California i natt. Stefan Denifl hade maxflyt när han blev överkörd av sin egen servicebil och klarade sig utan allvarliga skador. 




 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0